Web design

web-designGeneral

IT Signet performeaza in  design si dezvoltare web, ca bun cunoscator in strategii de marketing ce ofera clientilor sai servicii si produse de top in domeniul web si multimedia. IT Signet asigura consultanta in marketing interactiv si in instrumente de comunicare. Cream si personalizam  Site-uri Web in functie de anumite criterii stabilite de catre client precum si de domeniul de activitate al acestuia. Platformele principale de programare folosite de noi sunt : CSS, Html, Flash, Java, PHP, ASP, Ruby, VB Net. Compania noastra va ofera posibilitatea de a obtine un website profesional, in timpul cel mai scurt, cu un design revolutionar ce va satisface si cele mai deosebite pretentii. Calitatea, experienta, grija pentru detalii, precum si pretul redus, reprezinta pilonii de baza a proiectelor noastre de design.


PROGRAMARE WEB + SOLUTII CRM

O echipa de programatori de top  va asigura de cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil si mereu in limita bugetului alocat.

Solutiile sunt 100% personalizate in functie de nevoile clientului. Campuri, pagini, admini, clienti, utilizatori, baze de date, rapoarte, calendare, email-uri, mesaje text, sms-uri, alerte, transferuri de documente – toate acestea accesibile oricand si de oriunde – in cele mai sigure conditii.


OPTIMIZARE SEO

IT Signet acorda posibilitatea proprietarilor de site-uri ce doresc inoirea platformei Web si a elementelor de Design folosite, fara a renunta la domeniul Web actual si fara modificari de text. Un astfel de upgrade poate fi implementat oricarui website indiferent de platforma Web folosita anterior. Elemente precum Flash, Java Script, PHP, vor aduce Site-ului tau un plus de imagine precum si posibilitatea implementarii unor elemente de tipul Chat Form, Comment Form, Forum, Picture Slide Show, News Bar, Sign-in Account, Newsletter, Facebook comment/status account, Spatiu publicitar, Mesaj aleatoriu, etc.

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) va asigura un loc de top Site-ului dvs. in cele mai populare motoare de cautare prin indexare si codificare ce vor raspunde cel mai bine cerintelor Google (cel mai folosit motor de cautare online din Romania) precum si Yahoo Search sau Bing.  Va oferim de asemenea posibilitatea de a folosi publicitate online prin Google Adsense sau Adwords.


INTRETINERE WEBSITE

Va oferim acum posibilitatea sa optati pentru servicii profesionale de intretinere website la cele mai avantajoase preturi. Va oferim astfel servicii complete back-up date, mentenanta pagini web, optimizare si modificare continut site, modificari produse pentru magazine online, servicii de securitate a datelor continute, creare si mentenanta baze de date, implementarea de elemente grafice, intretinere si verificare conturi Google, Facebook, Twitter, etc.

Puteti opta acum si pentru servicii HTML 5, Cloud, Android, Mobile. Transformam orice site existent sau putem incepe impreuna de la zero.


Pachete web design Start

Creare site personal(maxim 4 pagini web) de la 650 lei + gratuit promovare : inscriere site in 100 de directoare web, optimizare SEO Durata realizare : 3-4 zile
Realizare site prezentare maxim 5 pagini web de la 700 lei cu servicii de promovare : inscriere site in 100 de directoare web, optimizare SEO. Durata realizare : 3 zile. Pentru exemple vedeti Portfolio

pachete web design pro

Pachete web design Pro

Creare site profesional maxim 10 pagini web Cost – 1200 lei incluzand servicii promovare gratuita: inscriere site in 200 de directoare, optimizare SEO Durata realizare : 7 zile.
Realizare site web design complex (maxim 20 pagini web) de la 1.600 lei incluzand servicii de promovare gratuita: inscriere site in 200 de directoare, optimizare SEO Durata realizare: 10 zile
Creare / redesign e-shop / magazin virtual, catalog online/ site de licitatii (platforma de administrare inclusa) de la 2.500 lei cu promovare si inscriere site in 150 de motoare de cautare, optimizare SEO. Durata realizare : 25 – 30 zile.