Solutii IT


infrastructuraitDezvoltare infrastructura completa IT

 Intr-o companie care vrea sa fie in permanenta dezvoltare aveti nevoie de o infrastructura IT care sa va contribuie in optimizarea si eficientizarea activitatii; tocmai de aceea solutiile pe care noi le propunem sunt analizate in detalii si se prezinta clientului care sunt avantajele reale care acestea le aduc. Indiferent ca este vorba de Laptop-uri, PC-uri, Servere sau de Storage, Back-up, Printing, Securitate IT (VPN, network security audit, firewall, security policy development, network and server security, intrusion detection systems, penetration testing) fiecare componenta este tratata cu maxima importanta astfel incat sa produca maxim de eficienta in cadrul companiei dumneavoastra.


outsourcing-png-imageExternalizarea serviciilor IT

Cu peste 11 ani experienta in domeniu si mii de echipamente reparate, echipa noastra pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

Principalul SCOP al Externalizarii serviciilor IT este sa va eliberati resursele pentru a va concentra asupra functiilor de baza ale afacerii si sa canalizati eforturile catre ceea ce sunteti buni sa faceti in domeniul dumneavoastra. Rolul nostru este sa ne asiguram ca afacerea dumneavostra isi desfasoara activitatea si se dezvolta fara probleme legate de echipamentele si infrastructura si echipamentele IT. Activitatea noastra este una proactiva, noi realizam operatiile de mentenanta astfel incat sa minimizam aparitia intreruperilor in functionarea echipamentelor IT din compania dumneavostra.


mentenanta-itInstalare Echipamente IT

Instalarea de echipamente IT poate la prima vedere pare destul de simpla, dar intro infrastructura IT bine optimizata este nevoie ca fiecare echipament sa fie folosit la capacitatile lui maxime, iar noi asiguram acest lucru precum si integrarea completa a noilor echipamente in infrastructura IT existenta.
Asiguram si eliminarea perioadelor excesive de nefunctionare – Chiar si o perioada mica de nefunctionare interna poate sfarsi prin a costa o avere; orice afacere nu isi mai poate permite sa aiba probleme cu conexiunea la internet, cu datele afectate si comunicatiile electronice, IT Signet ofera instalarea noilor echipamente pe cat posibil fara down-time in sistemul activ al firmei.  Putem sa instalam si sa configuram: servere, firewall, routere, retele de comunicatii voce si date, swich-uri si altele.


datacenterSolutii de Datacenter

Oferim solutii complexe pentru companiile care vor sa isi dezvolte propriul „cloud”.  Datacenterul este o solutie completa alcatuita din: servere, rack-uri, UPS, firewall, podea tehnica, aer conditionat, acces control, detectie incendiu, supraveghere video.

Pe langa Datacenterul clasic putem oferi si Virtual Data Center care este un serviciu de tip IaaS (Infrastructure as a Service) ce va ofera o suita de resurse de calcul (procesor virtual, Memorie RAM si spatiu de stocare pe disc) pe care le administrati prin interfata Virtual Cloud, pentru a crea instantaneu unul sau mai multe servere virtuale; Aceste Virtual Data Center  sunt locate in centrele de date din Brasov ale furnizorilor nationali de internet.

 

 

 

 


videoconferintaVideoconferinta

Oferim solutii complete de inalt nivel calitativ de videoconferinta si audioconferinta. Printre topul solutiilor video conferinta sunt:

Cisco TelePresence – Abordarea unica a Cisco, bazata pe retea, foloseste din plin avantajele retelei IP si a comunicatiilor unificate Cisco de inalta calitate. Reteaua faciliteaza o experienta TelePresence puternica, flexibila si usor de folosit. Este o abordare care face ca TelePresence sa devina o unealta de business de zi cu zi.

Polycom – este liderul mondial in solutii de comunicare si de colaborare unificate. Prin integrarea celei mai largi game de solutii de comunicare video de inalta definitie, de sisteme de voce prin cablu sau wireless si de solutii de continut. Polycom este alegerea optima a organizatiilor care se afla in cautarea unui avantaj competitiv demonstrat in vederea atingerii experientei colaborative totale.

 

 

 


microsoft-iconSolutii de Licentiere

Serviciile noastre va ajuta in zona de:

– Achizitia Software-ului licentiat : negociem cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, bazata pe nevoile afacerii dumneavoastre;
– Managementul Licentelor: Se pot organiza si administra licentele dumneavoastra si sa va asiguram ca ele sunt up-to-date cu cele mai noi versiuni;
– Software de licenta si de Audit: Ne uitam la licentele dvs. de utilizare si la upgrade-uri viitoare pentru licentele curente.

Aceste capacitati rezulta in imbunatatirea „Total cost of ownership”, in respectarea politicilor de investitii si in maximalizarea eficientei software-ului.