Externalizare servicii

networkadministrator

CE ESTE EXTERNALIZAREA IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta colaborarea cu o companie care sa asigure functiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze, dintr-un mix de motive care tin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent in cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialisti sau pur si simplu de reducerea costurilor.
Da, este mai eficient si mai ieftin sa externalizezi serviciile IT! Cu pana la 80% mai ieftin, pe langa multe alte avantaje.

CARE SUNT BENEFICIILE?

  • costurile reduse cu personalul, care iti permit sa economisesti sau sa directionezi investitia catre echipamente si tehnologii care fac diferenta
  • ai control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize
  • te bucuri de disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri
  • ai acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site
  • poti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile afacerii tale

AVANTAJELE SERVICIULUI NOSTRU DE EXTERNALIZARE IT

  • intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil
  • oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT
  • raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate
  • oferim consultanta pentru achizitii IT si software

EXTERNALIZARE IT INSEAMNA INFRASTRUCTURA DE CRESTERE

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Daca sunt adusi prea multi oameni, riscati sa creati un departament supradimensionat, in care nu toata lumea are incarcare 100%. La cealalta extreme este situatia unui numar insuficient de angajati. Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate in asa fel incat sa va permita sa raspundeti prompt schimbarilor de pe piata – sau a celor din compania dvs.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile. Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!